הרבה שנים עברו מאז והרי ירושלים הם מזמן זכרון נוסטלגי. היום אני בת מישור, בנופי ילדותו של החצי.
ואין לי תלונות.
בסך הכל מאוד נעים באיזור השרון. והחורף פה מאופיין במרחבי עלי חובז׳ה מפוארים. ההבנה שמרחבים אלו אכילים היא נפלאה עבורי, ויוצרת עבורינו הרפתקאות בישוליות מעולות.
ההצלחה האחרונה היו עלי גפן עם חובז׳ה שקטפנו מאחורי הבית. השתמשנו במתכון של ארז קומורובסקי והסיר המושקע החזיק מעמד בערך יומיים.
המתכון מצורף בלינק הבא -
http://www.erez-komarovsky.co.il/recipe/117/
ולמרות שעכשיו כבר אמצע יולי, דווקא החום מזמן ארוחה קלילה. אפשר להמיר את עלי החובז׳ה העונתיים או את עלי הגפן הלא נפוצים בכרוב לבן שיש בכל סופר רענן.
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה